תבשיל בראנץ ' לחג המולד עשוי להיות מתכון טוב להרחבת תיבת המתכונים למנה העיקרית שלך. מתכון ללא גלוטן זה משרת 6 . מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 24 גרם חלבון, 44 גרם שומן, ובסך הכל של 624 קלוריות. אם יש לכם תפוחי אדמה חומים חשיש, בצל, פטרוזיליה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב הביצים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש מסתורי כמו קינוח. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-436 היו אומרים שהוא הגיע למקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. חג המולד יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. עם כפית ציון 64%, המנה הזו טובה. נסו תבשיל בראנץ ' לחג המולד, תבשיל בראנץ, ו תבשיל בראנץ (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים בייקון במחבת גדולה. מבשלים על אש בינונית-גבוהה עד להשחמה אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בייקון
ציוד שתשתמש בו
מחבת
2
מסננים ומניחים בצד.
3
מוסיפים למחבת את הפטריות והבצל; מבשלים ומערבבים עד שהבצל התרכך והפך לשקוף והפטריות רכות, כ -5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
משמנים תבשיל קדירה בגודל 9 על 13 אינץ ' בכף החמאה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
5
מניחים תפוחי אדמה בתחתית המנה מוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תפוח אדמה
6
מפזרים מלח, מלח שום ופלפל. למעלה עם בייקון מתפורר, ולאחר מכן מוסיפים את הבצל והפטריות.
מרכיבים שתצטרך
חתיכות בייקון אמיתיות
מלח שום
פטריות
בצל
פלפל
מלח
7
בקערת ערבוב מקציפים את הביצים עם החלב והפטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה
ביצה
חלב
ציוד שתשתמש בו
קערת ערבוב
8
יוצקים את הביצים הטרופות על הקדרה ומעליהם גבינה מגוררת. מכסים ומכניסים למקרר למשך הלילה.
מרכיבים שתצטרך
גבינה
ביצה
9
מחממים תנור ל 400 מעלות צלזיוס (200 מעלות צלזיוס).