תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל תבשיל ברונסוויק לקהל. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 25 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 523 קלוריות. והוא יספק כ 9 מנות. אם יש לכם עוף מטוגן, עגבניות, מים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו תבשיל ברונסוויק, תבשיל ברונסוויק, ו תבשיל ברונסוויק (מתכונים דומים).
הוראות
1
שים סיר ברזל יצוק 14 ליטר על להבת גז חיצונית (להיות בטוח שזה בטוח ולא יתהפך וכי ילדים נשמרים משם).לשים בערך 1 גלון של מים, עוף שלם (זפק) ועלי דפנה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
2
בואו להרתיח 30 דקות או עד העוף נעשה.כאשר העוף נעשה, להסיר אותו מן הסיר, עוזב את המרק רותח, ומניח אותו בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את כל הירקות וחזיר צלוי למרק העוף שנותר בסיר.Debone ולגרוס את בשר העוף ולהוסיף לסיר.
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
4
הוסף מספיק מיץ V-8 כדי לקבל את העקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
5
מוסיפים שום ותבלינים.מבשלים על רתיחה גבוהה/נמוכה במשך 1-2 שעות, תוך ערבוב מדי פעם כדי למנוע ירקות להתיישב לתחתית הסיר.לטעום לפני ההגשה ולהוסיף תיבול נוסף במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
צרור תרד טרי (בערך
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף