תבשיל ברוקולי
תבשיל ברוקולי יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם ביצים, קרקרים ריץ שרוול, פלפלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 35%. מתכונים דומים: תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי.
הוראות
מחממים תנור ל 177°. Mist 9-by-13 אינץ ' תבנית אפייה עם ספריי בישול.
אדים ברוקולי עד פריך במכרז, 7 דקות.
מערבבים מרק, ביצים, מיונז, גבינה, חמאה ופלפל בסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד מומס בשילוב.
מסננים ברוקולי; מורחים באופן שווה בתבנית אפייה.
יוצקים תערובת גבינה על גבי.