תבשיל ברוקולי גורגונזולה
תבשיל ברוקולי גורגונזולה יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. מנה זו מכילה כ 6 גר' של חלבון, 10 גרם של שומן, וסך הכל 147 קלוריות. והוא יספק כ 14 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, לך לחנות ותביא ברוקולי, חלב, קוביות 2 אינץ', ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. נסו תבשיל גורגונזולה סלק מוקרם, פנה עם עוף וברוקולי ברוטב שמנת Gorgonzola, ו תבשיל ברוקולי (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת 5-6 ליטר מעל חום גבוה, להביא כ 3 ליטרים מים לרתיחה. יש לשטוף ברוקולי לקצץ ולהשליך גבעול קשה מסתיים; אם העור על גבעולים קשה, לקלף גבעולים.
חותכים ברוקולי לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיפים מים רותחים ומבשלים רק עד בקושי מכרז כאשר פירסינג, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס חמאה למחבת להמס על חום בינוני. מערבבים קמח ומלח עד מעורבב בצורה חלקה; לבשל עד מבעבע, על 1 דקה.
מוסיפים חלב ומערבבים על חום בינוני-גבוה עד שהתערובת רותחים ומעובה, כ -3 דקות.
להוסיף גבינת שמנת וגורגונזולה; להקציף עד מעורבב בצורה חלקה. מערבבים בברוקולי.
יוצקים לתוך תבשיל רדוד 2 1/2-עד 3 ליטר.
בבלנדר או מעבד מזון, מערבולת קוביות לחם לפירורים גסים; אתה צריך על 1 1/3 כוסות. בקערה קטנה, לערבב פירורים עם 1 כף חמאה מומסת.
מפזרים באופן שווה על תערובת ברוקולי.
אופים עד התבשיל חם במרכז ופירורים זהובים, 20 עד 30 דקות.