תבשיל ברוקולי וגבינה שמנת
תבשיל ברוקולי וגבינה שמנת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 22 גרם חלבון, 21 גרם שומן, ובסך הכל של 409 קלוריות. מתאים ל-4 ומחירו 1 מנות.16 דולר למנה. גשו לסופר וקנו מים, התאדה חלב, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו -50 היו אומרים שהוא הגיע למקום. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 90%. הציון הזה אדיר. נסו תבשיל ברוקולי שמנת, תבשיל ברוקולי שמנת, ו תבשיל ברוקולי שמנת מהפך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). משמנים תבנית אפייה בגודל 9 על 12 אינץ'.
מניחים ברוקולי ובצל לסיר, יוצקים מים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה, מכסים ומבשלים עד שהברוקולי הופך לירוק עז ומתחיל להיות רך, 8 עד 10 דקות.
להקציף קמח ו 1/4 כוס חלב מתאדה יחד בקערה עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים את יתרת החלב והמלח המאדים לברוקולי. מערבבים בעדינות את תערובת הקמח לתערובת הברוקולי ומביאים לרתיחה; מבשלים עד להסמכה, 2 עד 3 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה גבינת צ ' דר חדה, מערבבים עד שהגבינה נמסה לרוטב.
מבשלים ומערבבים פירורי לחם עם חמאה במחבת קטנה על אש בינונית עד שהחמאה נמסה והפירורים מתחילים לתת ניחוח קלוי, 1 עד 2 דקות.
מעבירים את תערובת הברוקולי לתבנית האפייה המוכנה ומפזרים פירורים על גבי תבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע ושחום, כ -30 דקות.