תבשיל ברוקולי שוויצרי
תבשיל ברוקולי שוויצרי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא פלפל, חלב, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל עוף וברוקולי שוויצרי, אפיית ברוקולי שוויצרי, ו ברוקולי ברוטב שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
מוסיפים גבינה, מערבבים עד מומסים.
הסר מהחום; מערבבים אורז מבושל וברוקולי.
העברת תערובת ברוקולי לתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול.
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מפזרים תערובת ברוקולי עם פירורי לחם. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.