קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל ברוקולי שוויצרי

תבשיל ברוקולי שוויצרי
תבשיל ברוקולי שוויצרי עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 119 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה מושלם עבור סתיו. לך לחנות ותביא פלפל, חלב, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל עוף וברוקולי שוויצרי, אפיית ברוקולי שוויצרי, ו ברוקולי ברוטב שוויצרי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
שלב הראשון 4 מרכיבים בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה; להביא לרתיחה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
3
מוסיפים גבינה, מערבבים עד מומסים.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
4
הסר מהחום; מערבבים אורז מבושל וברוקולי.
מרכיבים שתצטרך
אורז מבושלאורז מבושל
ברוקוליברוקולי
5
העברת תערובת ברוקולי לתבנית אפייה 11 x 7inch מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
6
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
7
מפזרים תערובת ברוקולי עם פירורי לחם. מכסים ואופים ב 350 במשך 15 דקות. לחשוף ולאפות 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
ברוקוליברוקולי
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור