מתכון Zesty איטי סיר צלי איטלקי מוכן תוך כ 45 דקות, והוא בהחלט יוצא מן הכלל ללא גלוטן וללא לקטוז ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה זו מכילה סביב 56 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 486 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ, בשר בקר בתחתית צלי עגול, סלריוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: תבשיל בשר איטי מתובלן צלי איטלקי, בישול איטי צלי בלסמי, ו לזניה האיטית מבשלים איטלקית Zesty.
הוראות
1
מניחים תפוחי אדמה, גזר, סלרי ועגבניות 3 1/2-qt. בישול איטי. צלי העונה עם פלפל ומקום על גבי. מערבבים מרק, מים, פלפל, שום, בזיליקום, אורגנו, פטרוזיליה וחומץ.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
פחיות) מרק עוף דל נתרן
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
לשפוך על כל. מכסים ומבשלים על 10 עד 12 שעות נמוכות.** טיפ: עבור רוטב סמיך יותר, מערבבים 1/4 כוס קמח לכל המטרה ומי כוס 1/2.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
3
הסר צלי מכיריים. מערבבים תערובת קמח לתוך סיר, מכסים ומבשלים על גבוה על 10 דקות. או עד תערובת רותח ומתעבה. * כדי לצלות שום, מניחים נורת שום שלמה על חתיכת רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערך
לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
טפטוף עם שמן צמחי לעטוף. צלוי ב-350F, ל-45 דקות. או עד שתתרכך. לקלף ולקצוץ שום. ** או על גבוה 5 עד 6 hr.