קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות60
מגזין

תבשיל בשר ולפת סיני

תבשיל בשר ולפת סיני
תבשיל חזה סיני ולפת יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 576 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 28 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %37 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יהיה להיט בחג החנוכה שלך. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. גשו לסופר וקנו תרמילי אניס כוכביים, משחת צ'ו הו, צנון דייקון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הכוכב אניס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מיני סטאר-עוגיות אניס כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה היהודית הזו. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 4 שעות. מתכונים דומים: עוגת לפת סינית, פודינג לפת לשנה החדשה הסינית, ו תבשיל נקניק לפת.

הוראות

1
ממלאים סיר כבד גדול או תנור הולנדי באמצע הדרך עם מים ומביאים לרתיחה על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את חתיכות חזה הבקר ומחזירים את המים לרתיחה. מיד לנקז את הבשר דרך מסננת ולשטוף כל חלאה את זה עם מים קרים; להפריש.לשטוף ולייבש את הסיר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים את השמן בסיר על חום בינוני גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את הג ' ינג ' ר ושום ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד ריחני ומתחיל חום, על 1 דקה. להחזיר את הבשר לסיר, להוסיף את הדבק hou צ ' ו, ומערבבים למעיל.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים את מרק העוף, מים נמדדים, אניס כוכב, סוכר, ומלח נמדד ומערבבים לשלב.מביאים את התערובת לרתיחה. מכסים במכסה הדוק, להפחית את החום לנמוך, ומבשלים עד הבשר רך, על 2 1/2 עד 3 שעות.בינתיים, לקלף לחתוך את הלפת או דייקון לקוביות 1-1 / 2 אינץ', מניחים בקערה גדולה, ומכסים עם מגבת נייר לחה או לעטוף פלסטיק. חותכים וחותכים את הבצל הירוק לחתיכות 1 אינץ', מניחים בקערה קטנה, ומכסים במגבת נייר לחה או בניילון נצמד. מקררים את הירקות עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
שעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחהשעועית מטוגנת מחדש, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
לפתלפת
צנון דייקוןצנון דייקון
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים את הלפת או דייקון לסיר ומערבבים לשלב. מכסים ומבשלים, ערבוב באמצע זמן הבישול, עד מכרז, על 30 עד 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפתלפת
צנון דייקוןצנון דייקון
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
הסר את הסיר מהחום, מערבבים את הבצל הירוק, ולתת לשבת חשופה במשך 5 דקות כדי לאפשר את הבצל הירוק כדי לרכך מעט.
מרכיבים שתצטרך
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
להסיר ולהשליך את תרמילי אניס הכוכב. טעם ומתבלים במלח לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
צ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץצ'ילי מצנפת סקוטי, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מגישים עם אורז מאודה או אטריות אורז.
מרכיבים שתצטרך
אטריות אורזאטריות אורז
אורז מבושלאורז מבושל