תבשיל בשר חזיר קרמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל בשר שמנת. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 333 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 41 דקות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו תבשיל בשר חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, ו בשר חזיר וגבינה תבשיל חום (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים כרובית לפרחים (כ -3 כוסות). מבשלים במים מלוחים רותחים כדי לכסות 10 עד 12 דקות או עד מכרז; לנקז ולהניח בצד.
ממיסים 4 כפות חמאה בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
לטאטא בקמח עד חלקה. בהדרגה להוסיף חלב, לטאטא כל הזמן, עד שהתערובת מתחילה להתעבות.
מוסיפים גבינה ושמנת חמוצה, ערבוב עד גבינה נמסה. (לא להרתיח.)
מערבבים כרובית, בשר חזיר, ופטריות לרוטב גבינה; יוצקים לתוך צלחת אפייה 2 ליטר.
מפזרים פירורי לחם באופן שווה על תבשיל.
חותכים 1 כף חמאה לחתיכות, ומפזרים באופן שווה על פירורי לחם.
אופים תבשיל, חשוף, ב 350 במשך 45 דקות.