תבשיל גבינה מפילדלפיה
תבשיל סטייק וגבינה עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 15 דקות. לך לחנות ותביא גבינת צ'דר, חצי-חצי, חרדל דיז' ון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. מתכונים דומים: תבשיל גבינה מפילדלפיה, מטבל Cheesesteak פילי, ו מטבל Cheesesteak פילי.
הוראות
תנור חום עד 177°. Spray 11x7-inch (2-quart) צלחת אפייה זכוכית עם ספריי בישול. לבשל ולנקז אטריות לפי הוראות החבילה.
בינתיים, להסיר שומן מבשר בקר.
חותכים בשר לחתיכות 3/4 אינץ'.
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' מעל חום בינוני. מבשלים בשר בקר ופלפל במחבת 2 עד 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום. מערבבים בצל ופלפל פעמון. לבשל 2 דקות, ערבוב מדי פעם. כפית לתבנית אפייה.
בקערה בינונית, להכות מרק וקמח עם חוט להקציף עד חלקה.
הוסף למחבת; חום לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה; להסיר מן החום. מערבבים חצי וחצי וחרדל. כפית על תערובת בשר. מערבבים אטריות מבושלות.
אופים חשפו כ -10 דקות יותר או עד גבינה מותכת ותבשיל מבעבע.