תבשיל גזר לבן ופורטובלו
תבשיל גזר לבן ופורטובלו עשוי להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 245 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. אם יש לכם שאלוט, גזר לבן, מרק עוף פחות נתרן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החזיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח גרהם תפוח כקינוח. , שהוא מוצק. נסו גזר לבן-תבשיל בטטה, תבשיל ספגטי פורטובלו, ו פטריות צלויות, גזר לבן, תפוחי אדמה ותבשיל תרד (מתכונים דומים).
הוראות
הסר זימים חומים מתחת למים של כובעי פטריות פורטובלו באמצעות כף, ולהשליך זימים. קוצצים למדוד 3 1/2 כוסות.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
להוסיף בשר חזיר קצוץ; לטגן 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים בצל וצלצלי שאלוט; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים פטריות ומרק; מבשלים 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
להוסיף גזר לבן ופלפל; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה. תערובת כפית לתוך צלחת אפייה 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מערבבים פירורי לחם ופטרוזיליה; מפזרים על תערובת פטריות.
אופים ב 375 במשך 10 דקות או עד חום זהוב.