תבשיל דג נורמנדי
אם ברצונך להוסיף עוד ללא גלוטן, ראשוני ופסקטריאני מתכונים לתיבת המתכון שלך, תבשיל דג נורמנדי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. אתה מקבל מתאבן שמגיש 4. מנה אחת מכילה 234 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 13 גרם שומן. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-27 היו אומרים שזה פגע במקום. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו כרישה, סיידר, עור על דגים ברי קיימא, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית ציון של 86% המנה הזאת מעולה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תבשיל פירות ים נורמנדי, מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), ו חזיר נורמנדי.
הוראות
מניחים מולים וסיידר או יין במחבת רחבה, רדודה. מכסים ומניחים על חום גבוה במשך 3-4 דקות, מחבת רועד כמה פעמים עד מולים נפתחו. טיפ לתוך מסננת מעל קערה כדי לתפוס את המיצים. השליכו כל מה שלא נפתח.
מניחים את המחבת בחזרה על החום עם ידית גדולה של חמאה. לרחוש את הכרישות במשך 8 דקות עד רך, ולאחר מכן להוסיף את הפטריות.
מוסיף את הנוזל בישול mussel ו frache crme ובועה למטה במשך 5 דקות כדי להפחית בחצי. תנמיך את החום ותוסיף את הדג. מכסים ולגנוב בעדינות במשך 10 דקות עד מבושל, ואז בזהירות להרים החוצה. מערבבים דרך מולים ופטרוזיליה וחום דרך.
אם אתה רוצה, למקם את הדגים בחזרה במחבת כדי לשרת מהשולחן או למקם חתיכת דגים בכל קערת הגשה וכפית כל דבר אחר סביבו. טעים מוגש עם תפוחי אדמה דונגי מבושל, כגון תפוח אשוח ורוד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא אלזס וילם פינו גרי ריזרב. יש לו 4.4 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
![Alsace Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsace Willm Pinot Gris Reserve
צבע זהוב אינטנסיבי עם רמזים של אוקר, היין יש אף של פירות בשלים, חבושים. בפה ההתקפה היא גם גמישה ומלאה, עם הערות של דבש ותבלינים. הסופי מאזן בצורה מושלמת סוכר וחומציות.זוג זה יין לצד כבד אווז מטוגן במחבת, בשר לבן בגריל או קלוי (בשר חזיר, עגל), ארנב, עוף ברוטב שמנת, דגים מעושנים, מנות פטריות כגון ריזוטו.