תבשיל דגים
תבשיל דגים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם אורגנו, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), תבשיל דגים, ו תבשיל דגים (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים את הבצל, השום והגזר. קוצצים את הבצל, גזר, סלרי ועגבניות לקוביות (כ 1 ס " מ חתיכות) דק קוצצים את השום.הכן את הבשר על ידי descaling והסרת כל עצמות מהדגים, לקלף את הסרטנים, לנקות את הדיונון debearding את המולים (באותו אופן כמו עבור מרינייר moules). ואז לחתוך את הדגים ודיונונים לחתיכות בגודל ביס (כ 2 ס " מ) ולשמור את כל הבשר מכוסה במקרר עד שהוא נחוץ (לשמור את המולים בקערה ללא מים מכוסים בחתיכת נייר מטבח לח).במחבת גדולה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, סלרי וגזר, ולבשל אותם במשך כ 5 דקות עד שהם מתחילים להפוך חומים.לאחר מכן להפוך את החום עד נמוך, להוסיף את העגבניות והשום ומבשלים אותם במשך 5 דקות.
מוסיפים את העגבניה הטהורה ומבשלים אותה עוד 10 דקות.כבה את החום, להטות את התוכן לתוך צלחת או צלחת ולשמור על צד אחד.להחזיר את המחבת לחום ולשים במים ויין לבן. להעלות אותו לרתיחה לפני להטות את המולים.
שים את המכסה על המחבת ומבשל את המולים במשך 5 דקות, בזהירות נותן את המחבת לרעוד כל 2 דקות. ואז לשים מסננת על קערה גדולה להטות את המולים לתוך המסננת.
שים את המולים בצד אחד ולשמור את המיצים בקערה.
החזירו את הירקות המבושלים למחבת והחזירו את המחבת לחום. ואז לשפוך את המיצים השמורים מן המולים לתוך המחבת לערבב את כולם יחד.להפוך את החום עד בינוני, ומרתיחים את הנוזל במשך כ 10 דקות, עד שהוא מופחת על ידי כ .בעוד הנוזל רותח, להסיר את בשר mussel מן הפגזים שלהם (אתה יכול להשאיר כמה מהם בקליפה להשתמש כקישוט). זרוק את הפגזים.כאשר הנוזל צמצם מספיק, להטות את כל הבשר, למעט מולים, לתוך המחבת ולשים את המכסה על. מבשלים את זה במשך 1 דקה לפני כיבוי החום וערבוב במולים ומיץ לימון. מתבלים אותו במלח ופלפל.
לשרת. אנו ממליצים להגיש אותו עם לחם טוב, פריך.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה]()
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו