קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל דגים

תבשיל דגים
תבשיל דגים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם אורגנו, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), תבשיל דגים, ו תבשיל דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את הבצל, השום והגזר. קוצצים את הבצל, גזר, סלרי ועגבניות לקוביות (כ 1 ס " מ חתיכות) דק קוצצים את השום.הכן את הבשר על ידי descaling והסרת כל עצמות מהדגים, לקלף את הסרטנים, לנקות את הדיונון debearding את המולים (באותו אופן כמו עבור מרינייר moules). ואז לחתוך את הדגים ודיונונים לחתיכות בגודל ביס (כ 2 ס " מ) ולשמור את כל הבשר מכוסה במקרר עד שהוא נחוץ (לשמור את המולים בקערה ללא מים מכוסים בחתיכת נייר מטבח לח).במחבת גדולה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, סלרי וגזר, ולבשל אותם במשך כ 5 דקות עד שהם מתחילים להפוך חומים.לאחר מכן להפוך את החום עד נמוך, להוסיף את העגבניות והשום ומבשלים אותם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
דיונוןדיונון
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
מוסיפים את העגבניה הטהורה ומבשלים אותה עוד 10 דקות.כבה את החום, להטות את התוכן לתוך צלחת או צלחת ולשמור על צד אחד.להחזיר את המחבת לחום ולשים במים ויין לבן. להעלות אותו לרתיחה לפני להטות את המולים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
שים את המכסה על המחבת ומבשל את המולים במשך 5 דקות, בזהירות נותן את המחבת לרעוד כל 2 דקות. ואז לשים מסננת על קערה גדולה להטות את המולים לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
שים את המולים בצד אחד ולשמור את המיצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
החזירו את הירקות המבושלים למחבת והחזירו את המחבת לחום. ואז לשפוך את המיצים השמורים מן המולים לתוך המחבת לערבב את כולם יחד.להפוך את החום עד בינוני, ומרתיחים את הנוזל במשך כ 10 דקות, עד שהוא מופחת על ידי כ .בעוד הנוזל רותח, להסיר את בשר mussel מן הפגזים שלהם (אתה יכול להשאיר כמה מהם בקליפה להשתמש כקישוט). זרוק את הפגזים.כאשר הנוזל צמצם מספיק, להטות את כל הבשר, למעט מולים, לתוך המחבת ולשים את המכסה על. מבשלים את זה במשך 1 דקה לפני כיבוי החום וערבוב במולים ומיץ לימון. מתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
לשרת. אנו ממליצים להגיש אותו עם לחם טוב, פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

מרכיבים

130חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סלרי (2 מקלות)סלרי (2 מקלות)145חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'פילה codפילה cod3ציפורןשוםשום150חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'הליבוטהליבוט11 כף אורגנו מיובשעבור מוסיף שומןעבור מוסיף שומן1ק " גמולים טריים, חייםמולים טריים, חיים42 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר100חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות1חבורה קטנהעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי90חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'סרטניםסרטנים45חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תינוק דיונוןתינוק דיונון110חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'11 כף אורגנו מיובשפירה עגבניותפירה עגבניות3001 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )180חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'ברמונדיברמונדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו