קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות20
ציון בריאות32
מגזין

תבשיל דגים

תבשיל דגים
תבשיל דגים הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני ומספק כ 20 מנות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 82 קלוריות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה עובד הכי טוב כמו מרק, והוא נעשה בערך 45 דקות. אם יש לכם אורגנו, גזר, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 74% המנה הזאת די טובה. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), תבשיל דגים, ו תבשיל דגים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מקלפים את הבצל, השום והגזר. קוצצים את הבצל, גזר, סלרי ועגבניות לקוביות (כ 1 ס " מ חתיכות) דק קוצצים את השום.הכן את הבשר על ידי descaling והסרת כל עצמות מהדגים, לקלף את הסרטנים, לנקות את הדיונון debearding את המולים (באותו אופן כמו עבור מרינייר moules). ואז לחתוך את הדגים ודיונונים לחתיכות בגודל ביס (כ 2 ס " מ) ולשמור את כל הבשר מכוסה במקרר עד שהוא נחוץ (לשמור את המולים בקערה ללא מים מכוסים בחתיכת נייר מטבח לח).במחבת גדולה, לחמם את שמן הזית על חום בינוני, ולאחר מכן להוסיף את הבצל, סלרי וגזר, ולבשל אותם במשך כ 5 דקות עד שהם מתחילים להפוך חומים.לאחר מכן להפוך את החום עד נמוך, להוסיף את העגבניות והשום ומבשלים אותם במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
דיונוןדיונון
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את העגבניה הטהורה ומבשלים אותה עוד 10 דקות.כבה את החום, להטות את התוכן לתוך צלחת או צלחת ולשמור על צד אחד.להחזיר את המחבת לחום ולשים במים ויין לבן. להעלות אותו לרתיחה לפני להטות את המולים.
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
שים את המכסה על המחבת ומבשל את המולים במשך 5 דקות, בזהירות נותן את המחבת לרעוד כל 2 דקות. ואז לשים מסננת על קערה גדולה להטות את המולים לתוך המסננת.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
שים את המולים בצד אחד ולשמור את המיצים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
החזירו את הירקות המבושלים למחבת והחזירו את המחבת לחום. ואז לשפוך את המיצים השמורים מן המולים לתוך המחבת לערבב את כולם יחד.להפוך את החום עד בינוני, ומרתיחים את הנוזל במשך כ 10 דקות, עד שהוא מופחת על ידי כ .בעוד הנוזל רותח, להסיר את בשר mussel מן הפגזים שלהם (אתה יכול להשאיר כמה מהם בקליפה להשתמש כקישוט). זרוק את הפגזים.כאשר הנוזל צמצם מספיק, להטות את כל הבשר, למעט מולים, לתוך המחבת ולשים את המכסה על. מבשלים את זה במשך 1 דקה לפני כיבוי החום וערבוב במולים ומיץ לימון. מתבלים אותו במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
(מומלץ: רוטב A1)(מומלץ: רוטב A1)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
לשרת. אנו ממליצים להגיש אותו עם לחם טוב, פריך.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא

מרכיבים

130דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גב שומן חזירגב שומן חזיר100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סלרי (2 מקלות)סלרי (2 מקלות)145דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פילה codפילה cod3ציפורןשוםשום150דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.הליבוטהליבוט12 כפיות אבקת שוםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1ק " גמולים טריים, חייםמולים טריים, חיים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)100דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה1חבורה קטנהעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונליעד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי90דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.סרטניםסרטנים45דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תינוק דיונוןתינוק דיונון110דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים12 כפיות אבקת שוםפירה עגבניותפירה עגבניות3001 לב מפאלדי טרי אם אפשרגבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)2001 לב מפאלדי טרי אם אפשרשדי פסיון אם )שדי פסיון אם )180דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.ברמונדיברמונדי

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו האורגני Ziobaffan עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו