תבשיל דגים ים תיכוני
תבשיל דגים ים תיכוני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 351 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך שיני שום, פילה הליבוט, גזר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל דגים ים תיכוני, תבשיל דגים ים תיכוני עם טוסט שום, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן בתנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ושום למחבת; מטגנים 5 דקות או עד למכרז.
מוסיפים שעועית ירוקה ו -4 המרכיבים הבאים (דרך עגבניות); מביאים לרתיחה.
להוסיף פסטה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 12 דקות או עד פסטה הוא רך.
מערבבים בזיליקום, אורגנו, רסק עגבניות, ופלפל שחור טחון טרי. מערבבים בעדינות דגים; מבשלים 3 דקות או עד פתיתי דגים בקלות כאשר נבדק עם מזלג או עד מידה רצויה של doneness.
יין הערה: בדרום צרפת, יין רוס יבש הוא המשחק הקלאסי עם טעמים קיציים של תבשיל דגים. טעמי פרי לבן טרי ועדין ברי של ורד כמו Chteau D ' Aqueria Tavel Ros 2006 ($1
הם עדינים מספיק עבור דגים מוצקים, בעוד החומציות הנדיבה יכולה להתמודד עם רסק עגבניות ובזיליקום. יינות יבשים אלה הם הטובים ביותר כאשר טריים, כך לצפות גם עבור מהדורות 2007, אשר מתחילים להופיע עכשיו. Jeffery Lindenmuth
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא Maysaran Arsheen פינו גרי. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
![Maysara Arsheen פינו גריס]()
Maysara Arsheen פינו גריס
ביטוי בהיר של פירות ממש מלפנים, ברכה החיך שלך עם הערות של דשא קצוץ ביום חם. היין מעוגן בחומציות פריך, אבל לא כל כך הרבה כמו להכניע להקניט חולף של מתיקות שמשאיר אותך מחייך. לארשין יש אופי חכם ומרענן שיעניק בהירות למגוון ההכנות של דגים, עופות וחזיר.