תבשיל דגים מוקפץ
אם יש לכם פלפל, שום, מלאי דגים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הים-מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות עם כפית ציון של 86% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס), דגים מושרים ומטוגנים, ו דגים מוקפצים עם עגבניות חריפות וזיתים (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה או מחבת, לחמם את השמן על חום נמוך בינוני. מטגנים את הפלפלים הצהובים רק עד שהם נובלים. אמוב ומילואים.
לטגן את רצועות הפלפל האדום באותו אופן ושמורה.
מטגנים את הבצלים והשום עד שהבצלים נובלים.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים במשך 5 דקות.
מוסיפים את עשבי התיבול ואת מלאי הדגים ומביאים את התערובת לרתיחה איטית.
הוסף את הדגים ואת הצדפות בסדר המפורטים. כמו כל דג לוקח על צבע, להוסיף את הבא.
תוסיף את הצדפות אחרונות. (בניגוד לצדפות החוף המזרחי, הם דורשים מעט בישול כדי לפתוח.) לקפל במהירות את הפלפלים.
מעבירים את התבשיל לטורין מחומם ומערבבים בעלים שומר.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לדגים. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. סנטה Margherita פינו גריג ' יו עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.