קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות61
מגזין

תבשיל דגים נהדר

תבשיל דגים נהדר
תבשיל דגים נהדר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. והוא מתאים להגשה ל 2 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1384 קלוריות, 124 גרם חלבון ו 70 גרם שומן. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, מתכון זה מג'יימי אוליבר יש 85 אוהדים. גשו לסופר וקנו דניס, מיונז, שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב מלח הים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בראוניז מלח ים פטל כקינוח. מתכונים דומים: פשטידת דגים נהדרת, Moms נזיד בישול איטי נהדר, ו מולה דגים קלה (דרום הודי בסגנון תבשיל דגים עם קוקוס).

הוראות

1
שווה שלה מנסה להשיג זעפרן עבור זה אחד שלה זמין מרוב delis וסופרמרקטים טובים. זה לא זול, אבל יש לזכור שאתה לא צריך הרבה בכלל לתבל את מנה. ודא שאתה משתמש במחבת רחבה כך שכל הדגים נמצאים במגע עם מרק tomatoey. אם אין לך אחד, נסה להשתמש במגש קלייה גבוה במקום, עם מגש אחר כמגש lid.To הפוך את זעפרן אאולי, לרסק שן של שום, לסחוט זעיר של מיץ לימון, ואת זעפרן (אם שימוש) עם קמצוץ קטן של מלח בעלי ומלט או מנער טעם עד שהוא הופך לדייסה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
זעפרןזעפרן
שום גויה®שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מוסיפים כף מיונז וחובטים שוב. מוסיפים את שאר המיונז. טעם ותיבול עם קצת יותר מיץ לימון, מלח ופלפל.תן את המולים וצדפות לשטוף טוב בשפע של מים קרים נקיים לקרצף את כל המלוכלכים בקלילות עם מברשת קרצוף, מושך את כל חתיכות זקן. אם יש כאלה שלא סגורים היטב, תן להם ברז חד. אם הם לא סוגרים, זרוק אותם.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מחממים סיר גדול, רחב או סיר בישול ויוצקים פנימה טיפת שמן זית. חותכים את שאר השום ומטגנים אותו בשמן עד מוזהב קלות.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את היין ואת העגבניות ואת גבעולי בזיליקום ומביאים לרתיחה. מבשלים בעדינות במשך 10 עד 15 דקות, עד הנוזל מופחת קצת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את כל הדגים והסרטנים בשכבה אחת ומתבלים במלח ופלפל. לדחוף את הדג לתוך הנוזל ולשים את המכסה על. מבשלים בעדינות במשך כ -10 דקות או עד שכל הצדפות והמולים נפתחו ופילה דגים וlangoustines או סרטנים מבושלים דרך. (להשליך כל צדפות או מולים שאינם פתוחים.) טוסט הלחם על מחבת מחבת חמה ולקבל את הקערות הגשה. שים חתיכת טוסט בכל קערה ומצקת את המרק מעל, לוודא הדג מחולק פחות או יותר באופן שווה. למעלה כל קערה עם כמה צמרות שומר, עלי בזיליקום, טפטוף של שמן זית כתית מעולה כתם גדול של זעפרן אאולי.טיפ
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
סרטניםסרטנים
2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי2 כפיות משחת צ'ילי אדום תאילנדי
ספגטי מיובש בקופסהספגטי מיובש בקופסה
זעפרןזעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
גבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונליגבינת צ'דר מגוררת, בצל ירוק פרוס ושמנת חמוצה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
מצקתמצקת

מרכיבים

2קצת קישואים קצוציםנקניקיית חזיר לא מכוסהנקניקיית חזיר לא מכוסה20צדפות, ממקורות ברי-קיימא, שאלו את מוכר הדגים שלכםצדפות, ממקורות ברי-קיימא, שאלו את מוכר הדגים שלכם22 כפות חמאה מומסתפרוסות עבות לחם פריךפרוסות עבות לחם פריך2קצת קישואים קצוציםיוקוןיוקון1קומץ קטןשומר צמרותשומר צמרות1חבורה קטנהבזיליקום טרי, עלים שנקטפו וגבעולים קצוציםבזיליקום טרי, עלים שנקטפו וגבעולים קצוצים2ציפורןשום, קלופיםשום, קלופים2קצת קישואים קצוציםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים2501 לב מפאלדי טרי אם אפשרמיונז דל שומן, עשוי עם ביצים חינם טווחמיונז דל שומן, עשוי עם ביצים חינם טווח2פילה קטןדגי monkfish או דגים לבנים המשרד אחרים, ממקורות קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלךדגי monkfish או דגים לבנים המשרד אחרים, ממקורות קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך12מולים, ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלךמולים, ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך2קצת קישואים קצוציםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק400פלפל האבנרועגבניות שזיפים משומר באיכות טובהעגבניות שזיפים משומר באיכות טובה2פילה קטןבורי אדום או סנאפר, ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך, לחתוך לחציבורי אדום או סנאפר, ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך, לחתוך לחצי1קמצוץ קטןזעפרן, אופציונליזעפרן, אופציונלי2פילה קטןבס ים או דניס , ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך, לחתוך לחציבס ים או דניס , ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך, לחתוך לחצי2קצת קישואים קצוציםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם4סרטנים או סרטנים נמר, ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך, פגז עלסרטנים או סרטנים נמר, ממקורות ברי קיימא, לשאול את מוכר הדגים שלך, פגז על1קטןיין לבן כוס ייןיין לבן כוס יין

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.