קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

תבשיל דגים סקסי

תבשיל דגים סקסי
תבשיל דגים סקסי דורש כ -50 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון זה מכיל 4 מנות עם 418 קלוריות , 26 גרם חלבון ו -18 גרם שומן כל אחת. , מתכון זה מכסה 24% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 21 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. המתכון הזה מבית Allrecipes דורש חמאה, מלח ופלפל, טרגון ופילה סלע. זה עובד היטב כמנה עיקרית די יקרה. הסתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן . עם ציון ספונקולרי של 71% , המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו תבשיל עדשים טבעוני סקסי - כל כך קל שהוא מבשל בעצמו , קל דג מולי (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) ו- Easy Fish Mole (תבשיל דגים בסגנון דרום הודי עם קוקוס) .

הוראות

1
ממיסים חמאה בסיר גדול על אש בינונית. מבשלים ומערבבים כרישה, שאלוט ו-1/2 כפית מלח בחמאה המומסת עד לריכוך, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2
מערבבים יין לתערובת הכרישה, מגבירים את האש לבינונית ומבשלים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
3
מוסיפים מרק עוף ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4
מערבבים שומר ותפוחי אדמה לתערובת הכרישה ומבשלים, תוך ערבוב מדי פעם, עד שתפוחי האדמה כמעט רכים, כ-10 דקות. מתבלים במלח, פלפל שחור ופלפל קאיין.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
(ומנות בלבד)(ומנות בלבד)
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
5
מוסיפים שמנת ומערבבים לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצוייםדובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
6
מערבבים דגים וטרגון למרק, מכסים ומבשלים 3 דקות. מערבבים בעדינות, מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג, כ-5 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)1 (28 אונקיות) פחית עגבניות צלויות חתוכות לקוביות (מומלץ: מיור גלן)

מרכיבים

יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner

פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר הם אפשרויות נהדרות לדגים. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. אתה יכול לנסות את Lexème Pinot Noir. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-45 דולר לבקבוק.
לקסם פינו נואר
לקסם פינו נואר
מאוזן, עדינות, חלק