קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות77
מגזין

תבשיל דגים פורטוגזי

תבשיל דגים פורטוגזי
תבשיל דגים פורטוגזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1107 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, צדפות קטנות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית נסו תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד של 4 עד 6 ליטר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את הבצלים, השום והנקניקיות; מבשלים, מערבבים עם כפית עץ, עד שהנקניקייה מוציאה חלק מהשומן שלה והבצל רך. לזרוק את עשבי תיבול ולאחר מכן את תפוחי האדמה, מערבבים כי סביב לרגע מעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
יוצקים את מרק העוף ולהביא עד רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
4
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד תפוחי האדמה הם כמעט במכרז.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כרובכרוב
5
לחשוף את הסיר ולהוסיף את הצדפות; מבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות עד שהצדפות פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
מוסיפים את הדגים וממשיכים לבשל עוד 3 עד 5 דקות עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וטפטוף בשמן זית. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות ומגישים עם לחם שום כפרי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
מצקתמצקת
8
מערבבים את השום ועשבי תיבול בקערה.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
יוצקים את השמן, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
10
מערבבים את החומרים יחד עם כף.
11
חותכים חתך באמצע כיכר הלחם, יוצקים את שמן השום לתוך הכיס, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי לקבל את הטעמים לתוך הלחם. לעטוף את הלחם בנייר אלומיניום. צולים את לחם השום על גריל או אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש במשך 5 דקות עד מבחוץ הוא נחמד וקשוח. יד לקרוע לחתיכות למנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1-1/2 כוסות בירה1-1/2 כוסות בירה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
פתיתי ירקותפתיתי ירקות

מרכיבים

2גב שומן חזירגב שומן חזיר1כיכר גדולהלחם כפרי או פורטוגזילחם כפרי או פורטוגזי3בצל צהוב בינוני, קצוץקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניק לינגוויקה או צ'וריסו, פרוס בגושיםנקניק לינגוויקה או צ'וריסו, פרוס בגושים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה קצוצה בצפיפותפטרוזיליה שטוחה קצוצה בצפיפות1קומץפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה בצפיפותפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה בצפיפות4שיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס4שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כרוב, קצוץכרוב, קצוץ6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי24צדפות Littleneck, שפשףצדפות Littleneck, שפשף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה ועוד להגשהשמן זית כתית מעולה ועוד להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ1קומץאורגנו טרי, יד קרועהאורגנו טרי, יד קרועה4גבעולים אורגנו טריים, עלים הפשיטו את הגבעולגבעולים אורגנו טריים, עלים הפשיטו את הגבעול227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.perch, cod, או פילה בס, עור ועצמות סיכה הוסרוperch, cod, או פילה בס, עור ועצמות סיכה הוסרו6שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי4ענפי קורנית טריים, עלים מופשטים מגזעענפי קורנית טריים, עלים מופשטים מגזע5sprigsעלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.תפוחי אדמה זהב יוקון, פרוסתפוחי אדמה זהב יוקון, פרוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.