קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות77
מגזין

תבשיל דגים פורטוגזי

תבשיל דגים פורטוגזי
תבשיל דגים פורטוגזי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %60 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 1107 קלוריות, 48 גרם חלבון ו 63 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, צדפות קטנות, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. עם כפית נסו תבשיל דגים פורטוגזי, תבשיל דגים פורטוגזי, ו תבשיל דגים בסגנון פורטוגזי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר כבד של 4 עד 6 ליטר מעל להבה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים את הבצלים, השום והנקניקיות; מבשלים, מערבבים עם כפית עץ, עד שהנקניקייה מוציאה חלק מהשומן שלה והבצל רך. לזרוק את עשבי תיבול ולאחר מכן את תפוחי האדמה, מערבבים כי סביב לרגע מעיל בשמן.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
3
יוצקים את מרק העוף ולהביא עד רתיחה.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
4
מוסיפים את הכרוב, מתבלים במלח ופלפל. מכסים ומבשלים במשך 10 דקות עד תפוחי האדמה הם כמעט במכרז.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
כרובכרוב
5
לחשוף את הסיר ולהוסיף את הצדפות; מבשלים, מכוסה, במשך 15 דקות עד שהצדפות פתוחות.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
6
מוסיפים את הדגים וממשיכים לבשל עוד 3 עד 5 דקות עד הדג מבושל.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
7
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה וטפטוף בשמן זית. מצקת את התבשיל לתוך קערות רדודות ומגישים עם לחם שום כפרי לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
8
מערבבים את השום ועשבי תיבול בקערה.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים את השמן, מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
10
מערבבים את החומרים יחד עם כף.
11
חותכים חתך באמצע כיכר הלחם, יוצקים את שמן השום לתוך הכיס, לחיצה עם החלק האחורי של כף כדי לקבל את הטעמים לתוך הלחם. לעטוף את הלחם בנייר אלומיניום. צולים את לחם השום על גריל או אופים בתנור 350 מעלות f שחומם מראש במשך 5 דקות עד מבחוץ הוא נחמד וקשוח. יד לקרוע לחתיכות למנה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה2 כפות פטרוזיליה עלים שטוחים איטלקית קצוצה
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו

מרכיבים

2עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')1כיכר גדולהלחם כפרי או פורטוגזילחם כפרי או פורטוגזי3בצל צהוב בינוני, קצוץצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק לינגוויקה או צ'וריסו, פרוס בגושיםנקניק לינגוויקה או צ'וריסו, פרוס בגושים591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה שטוחה קצוצה בצפיפותפטרוזיליה שטוחה קצוצה בצפיפות1קומץפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה בצפיפותפטרוזיליה טרייה שטוחה, קצוצה בצפיפות4שיני שום, קצוץ גסשיני שום, קצוץ גס4שיני שום, קצוץ דקשיני שום, קצוץ דק454חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כרוב, קצוץכרוב, קצוץ6שרימפס וורידיםמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי24צדפות Littleneck, שפשףצדפות Littleneck, שפשף591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולה ועוד להגשהשמן זית כתית מעולה ועוד להגשה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה21 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדרבצל, קצוץבצל, קצוץ1קומץאורגנו טרי, יד קרועהאורגנו טרי, יד קרועה4גבעולים אורגנו טריים, עלים הפשיטו את הגבעולגבעולים אורגנו טריים, עלים הפשיטו את הגבעול227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'perch, cod, או פילה בס, עור ועצמות סיכה הוסרוperch, cod, או פילה בס, עור ועצמות סיכה הוסרו6שרימפס וורידיםמלח ים ופלפל שחור טחון טרימלח ים ופלפל שחור טחון טרי4ענפי קורנית טריים, עלים מופשטים מגזעענפי קורנית טריים, עלים מופשטים מגזע5sprigsעלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה זהב יוקון, פרוסתפוחי אדמה זהב יוקון, פרוס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינוט גרי Loveblock עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 24 דולר לבקבוק.
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי
Loveblock פינו גרי הוא זהב חיוור עם רמזים של ירוק. בציר 2013 הוא סגנון יבש עם ניחוחות פרחוניים וקמצוץ אננס בשל. החיך חושף אגס שלוק ותפוז דם, ומסיים בנגיעה של הדרים, מרקם טוב ותחושת פה עשירה.