קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל דלעת, ביצה וגבינה

תבשיל דלעת, ביצה וגבינה
דלעת, ביצה, ותבשיל גבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, ביצים, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל סקווש, ביצה וגבינה, ו תבשיל סקווש עם שתי גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את סקווש הקיץ ובצל עד מכרז, כ 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
בעוד הדלעת מתבשלת, מערבבים יחד את הביצים, החלב, 1 כוס גבינת צ ' דר, סוכר, קמח, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. מערבבים בתערובת הסקווש וחמאה מומסת; הופכים לתבשיל 2 ליטר. למעלה עם 2 כוסות גבינת צ ' דר שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
סכין קילוףסכין קילוף
קיצור טבעיקיצור טבעי
תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)תערובת עוגה צהובה אחת (ל-2 שכבות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)גבינה אמריקאית קלה ומעובדת (מומלצת: Velveeta Light)
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הקדירה מוגדרת וציפוי הגבינה הוא פריך ומתחיל חום, 35 עד 45 דקות. אפשר לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
ציוד שתשתמש בו
צ'דר דל שומןצ'דר דל שומן