קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות4
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל דלעת, ביצה וגבינה

תבשיל דלעת, ביצה וגבינה
דלעת, ביצה, ותבשיל גבינה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 346 קלוריות, 15 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חמאה, ביצים, גבינת צ'דר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. . עם כפית ציון של 29% המנה הזאת לא משהו. נסו תבשיל ביצים מקסיקני, תבשיל סקווש, ביצה וגבינה, ו תבשיל סקווש עם שתי גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מחממים שמן צמחי במחבת גדולה מעל חום בינוני, ומבשלים את סקווש הקיץ ובצל עד מכרז, כ 10 דקות. מערבבים מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
קיץסקוושקיץסקווש
1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
בעוד הדלעת מתבשלת, מערבבים יחד את הביצים, החלב, 1 כוס גבינת צ ' דר, סוכר, קמח, מלח ופלפל שחור בקערה גדולה. מערבבים בתערובת הסקווש וחמאה מומסת; הופכים לתבשיל 2 ליטר. למעלה עם 2 כוסות גבינת צ ' דר שנותרו.
מרכיבים שתצטרך
גבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונליגבעולי שמיר או טרגון טריים, אופציונלי
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: ולוויטה)(מומלץ: ולוויטה)
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
אופים בתנור שחומם מראש עד הקדירה מוגדרת וציפוי הגבינה הוא פריך ומתחיל חום, 35 עד 45 דקות. אפשר לעמוד במשך 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה