קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

תבשיל דלעת ספגטי

תבשיל דלעת ספגטי
תבשיל דלעת ספגטי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. . זה מושלם עבור סתיו. 193 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, פטריות, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל דלעת ספגטי, תבשיל דלעת ספגטי, ו תבשיל דלעת ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
מבשלים סקווש על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד למכרז. לגרוס עם מזלג פעם מקורר מעט, ולאחר מכן להעביר צלחת תבשיל משומן קל, להשליך פגז. אל תכבה את התנור.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, פטריות ובזיליקום עד הבצל שקוף ורך. מערבבים בצל תערובת שמנת חמוצה לתוך הדלעת עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
פטריותפטריות
בצלבצל
סקוושסקווש
באזיל!באזיל!
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
4
מפזרים גבינת פרמזן ומכסים עם קוביות לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
קוביות לחםקוביות לחם
5
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד מחומם דרך העליון הוא משחי קל קל קלוי. תהנו!
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור