תבשיל דלעת ספגטי
תבשיל דלעת ספגטי יכול להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. . זה מושלם עבור סתיו. 193 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו לחם, פטריות, בזיליקום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו תבשיל דלעת ספגטי, תבשיל דלעת ספגטי, ו תבשיל דלעת ספגטי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (205 מעלות C).
מבשלים סקווש על תבנית אפייה בתנור שחומם מראש במשך 40 דקות, או עד למכרז. לגרוס עם מזלג פעם מקורר מעט, ולאחר מכן להעביר צלחת תבשיל משומן קל, להשליך פגז. אל תכבה את התנור.
חום 1 כף שמן במחבת מעל חום בינוני. מבשלים ומערבבים את הבצל, פטריות ובזיליקום עד הבצל שקוף ורך. מערבבים בצל תערובת שמנת חמוצה לתוך הדלעת עד מעורבב היטב.
מפזרים גבינת פרמזן ומכסים עם קוביות לחם.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, או עד מחומם דרך העליון הוא משחי קל קל קלוי. תהנו!