תבשיל הברוקולי של ורניטה
תבשיל הברוקולי של ורניטה עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר התוספות שלך. מנה אחת מכילה 247 קלוריות, 11 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. 28 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זה מושלם עבור סתיו. גשו לסופר וקנו מים, קרקרים עגולים שרוול חמאה, קרם מרוכז של מרק פטריות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 64%. נסו תבשיל ברוקולי, תבשיל ברוקולי, ו תבשיל ברוקולי עבור מתכונים דומים.
הוראות
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
יוצקים את הקרקרים המרוסקים לקערה קטנה.
מערבבים פנימה את המרגרינה המומסת עד לציפוי אחיד; מניחים בצד.
מערבבים את הברוקולי, הבצל, גבינת הצ ' דר, האורז, השמנת המרוכזת של מרק הפטריות והמים בכלי תבשיל של 2 ליטר.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהתבשיל חם במרכז והחלק העליון שחום ומבעבע, 45 דקות עד 1 שעה.