זה יהיה להיט בחג החורף שלך. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו קציצות הודו עם פלפלים ופטריות, צ'ילי עם פטריות ופלפלים, ו Scaloppini עוף עם פלפלים ופטריות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים 2 כפות של שמן זית על חום גבוה במחבת sauté גדולה.
מוסיפים את הבצלים והפלפלים ומטגנים אותם עד שהם מתחילים לרכך וחום קלות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים את הפפריקה, ואת השום ומבשלים 30 שניות יותר, עד השום הוא ריחני.
מרכיבים שתצטרך
נוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
4
הסר את הפלפלים, הבצלים והשום מהמחבת והניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
1
מחממים את 2 כפות הנותרים של שמן על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
2
מוסיפים את הפטריות ואת טורקיה למחבת. צורבים את הפטריות ואת טורקיה על חום גבוה, ערבוב לעתים קרובות, במשך 3-4 דקות, עד טורקיה ופטריות מתחילים חום.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להפחית את החום בינוני, להחזיר את תערובת פלפלים ובצל למחבת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים עגבניות, ווסטרשייר, מיץ לימון, רוזמרין, פלפל שחור: לסחוט את העגבניות כדי לשבור אותם, ולהוסיף אותם עם המיצים שלהם למחבת, יחד עם רוטב ווסטרשייר, מיץ לימון, רוזמרין ופלפל שחור.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושה
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מערבבים היטב, להפחית את החום בינוני נמוך, לכסות את המחבת ומבשלים במשך 15-20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים יוגורט עם קורנפלור: מערבבים את קורנפלור לתוך יוגורט ולהוסיף לתבשיל. מבשלים על אש נמוכה (לא נותנים ומבשלים או להרתיח), ערבוב מדי פעם, עד רוטב מתעבה קצת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
התבשיל בתפריט? נסה זיווג עם קברנה סוביניון, שאבלי ומאלבק. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לנזיד בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. כרם Eisele קברנה סוביניון עם דירוג של 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 500 דולר לבקבוק.