תבשיל חזיר
תבשיל חזיר עשוי להיות רק התוספת שאתה מחפש. מתכון זה מכין 8 מנות עם 205 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל, פירורי לחם, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -15 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו תבשיל חזיר ושעועית ירוקה, תבשיל ארוחת בוקר עם חזיר וגבינה, ו תבשיל חום חזיר וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס).
מניחים תפוחי אדמה, סלרי וגזר בסיר גדול ומכסים במים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהם רכים, כ -20 דקות.
מסננים ומעבירים לתבנית אפייה של 2 ליטר.
ממיסים 3 כפות חמאה במחבת גדולה על אש בינונית; מבשלים ומערבבים חזיר, פלפל ירוק ובצל עד שהירקות רכים, כ -5 דקות.
מעבירים תערובת חזיר לתבנית אפייה ומערבבים עם תפוחי אדמה.
ממיסים 1/4 כוס חמאה שנותרה במחבת נקייה; מבשלים ומערבבים קמח בחמאה מומסת עד לקבלת תערובת חלקה, כ -3 דקות. מערבבים בהדרגה חלב ומתבלים במלח ופלפל שחור. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד עד להסמכה, כ -2 דקות.
מוסיפים גבינת צ ' דר; מערבבים עד להמסה.
יוצקים תערובת גבינה על חזיר ותפוחי אדמה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מבעבע, 25 עד 30 דקות. אפשר לתבשיל לנוח 5 עד 10 דקות לפני ההגשה.