תבשיל חזיר וגבינה לארוחת בוקר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בשר חזיר וגבינה תבשיל ארוחת בוקר. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 319 קלוריות, 16 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור חג המולד. 184 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. אם יש לכם פטריות קרמיני, חמאה, ביצים וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -35 דקות. מתכונים דומים: תבשיל ארוחת בוקר עם נקניק וגבינה, בשר חזיר וגבינה תבשיל חום, ו ארוחת בוקר חג: תבשיל קרואסון חזיר וגבינה.
הוראות
מחממים את התנור ל 350 מעלות F. חמאה תבשיל 9 על 13 אינץ'.
חום 2 כפות של החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיף את הבצלים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד השחמה קלה, על 5 דקות. מנמיכים את החום בינוני ולהמשיך לבשל ולערבב עד הבצלים רכים ומקורמלים, 20 דקות יותר. אם הם מתחילים לשרוף, להנמיך את החום עוד יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
בינתיים, מחממים עוד מחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים 2 כפות של החמאה והלחם ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד חום זהוב בהיר בכל רחבי, כ 8 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור.
מעבירים את הלחם לקערה גדולה. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את הנותרים 2 כפות חמאה ואת הפטריות לבשל ללא הפרעה לחום במשך 1 דקה. המשך בישול, ערבוב מדי פעם, עד רך, כ 2 דקות יותר. מתבלים במלח ופלפל שחור.
לטאטא יחד את הביצים, חצי וחצי, חרדל, קאיין, 1/2 כפית מלח וכמה טחנות של פלפל שחור בקערה גדולה. מערבבים את הבצל, לחם, פטריות, בשר חזיר וכוס 1 של Gruyere.
מעבירים את התערובת לתבנית האפייה החמאה. למעלה עם שכבה אחת של עגבניות ומפזרים את שארית 1/2 כוס Gruyere ואת הפרמזן. (התבשיל יכול להיות בקירור בין לילה אפוי למחרת.)
אופים עד העליון הוא חום זהוב ואת התבשיל מוגדר (לא נענוע כאשר מזועזע), כ 40 דקות. למעלה עם הפטרוזיליה.