תבשיל חזיר וכרוב גרמני
תבשיל חזיר וכרוב גרמני עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 968 קלוריות, 90 גרם חלבון ו 58 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %50 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לך תערובת סלט כרוב, סיידר תפוחים, צלעות חזיר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זרע caraway אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות זרעי קימל עם Dulce de Leche כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח האירופי. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 5 דקות. נסו תבשיל כרוב גרמני-Kohl Und Hackfleisch, חזיר סיר גרמני עם כרוב, ו כרוב גרמני אדום מבושל איטי וצלעות חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 13x9 אינץ ' (3 ליטר) צלחת אפייה עם ספריי בישול. ב מחבת nonstick 12 אינץ', לבשל בייקון עד פריך; להסיר ממחבת, ולהתפורר לתוך קערה קטנה. צלעות העונה עם מלח ופלפל. באותו מחבת, לבשל צלעות בטפטופי בייקון על חום גבוה 3 עד 4 דקות, הופך פעם אחת, עד חום.
מניחים בתבנית אפייה, שומר שומן במחבת.
באותו מחבת, במקום תערובת סלט כרוב ובצל; לבשל מעל חום בינוני על 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מתרכך וקמל.
מוסיפים בייקון, כרוב כבוש, תפוח, גזר, סיידר תפוחים וזרע קימל; מערבבים היטב. כפית לתבנית אפייה על גבי חזיר.
אופים 30 עד 45 דקות או עד חזיר הוא כבר לא ורוד מדחום בשר מוכנס במרכז קורא 71°.