תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה, ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 896 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מרווה, סיידר תפוחים, תפוחים סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל, האכלה חברים: תבשיל חזיר עם סיידר קשה, גזר לבן ו Pancetta, ו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל.
הוראות
1
מבשלים בצל בסיר גדול של boilingsalted מים 2 דקות; להעביר קערת מים ofice להתקרר. לקלף בצל; להפריש.
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד חום overmedium עד השחמה קלה. להשתמש בכפית קרושה, להעביר בייקון למגדלי נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
3
מפזרים כתף חזיר עם מלח ופלפל צרוד. תגביר את החום בגובה טומדיום. עבודה ב 2 קבוצות, addpork לאותו סיר ומבשלים עד השחמה, כ 7 דקות לכל אצווה. באמצעות סלוטדספון, להעביר חזיר לקערה גדולה. Reduceheat בינוני; להוסיף שאלוט גזר לבן.מכסים את הסיר ומבשלים עד לתחילהלעתים קרובות, ערבוב מדי פעם, על 5minutes. מערבבים 3 כפיות מרווה; מערבבים 1minute.
הוסף 1/2 כוס קלבדוס, אם משתמשים; cookuntil כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Calvados
5
מוסיפים מרק, סיידר, בייקון שמור, וארוחעם כל מיצים שהצטברו. מביאים לרתיחה,מגרדים את כל חתיכות משחיםעם וודנספון. להפחית את החום בינוני-נמוך; כיסוי ומבשלים עד חזיר הוא מכרז, על1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל פנינה לתבשיל;מכסים ומבשלים עד שהירקות הם אלמוסטנדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינה
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים תפוחים;מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 15 עד 20 דקות. כף שומן מפני השטח שלjuices, במידת הצורך. מערבבים חמאה וקמח קערת קמח כדי ליצור להדביק; להוסיף לסירwhisk להתמזג. מערבבים חרדל, 2 כפיות, ו 1 כף קלבדוס, אם משתמשים.מביאים לרתיחה; להפחית את החום לבינוניסימר עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות, 2 to3 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. לעשות קדימה: תבשיל יכול להיעשות 1 dayahead. מגניב במקצת. מקררים uncovereduntil קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.תבשיל מבשלים מעל חום בינוני לחימוםלפני ההגשה.