קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה ותפוחי אדמה

תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה ותפוחי אדמה
תבשיל חזיר עם סיידר קשה, בצל פנינה, ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %39 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה עד 60 גרם חלבון 48 גרם של שומן, וסך הכל 896 קלוריות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מרווה, סיידר תפוחים, תפוחים סבתא סמית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: סיידר קשיח צלוי חזיר עם תפוחים ובצל, האכלה חברים: תבשיל חזיר עם סיידר קשה, גזר לבן ו Pancetta, ו סיידר קריספין-ספוגים, פרחחים עטופים בבייקון עם בצל סיידר קשיח מקורמל.

הוראות

1
מבשלים בצל בסיר גדול של boilingsalted מים 2 דקות; להעביר קערת מים ofice להתקרר. לקלף בצל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
מבשלים בייקון בסיר גדול כבד חום overmedium עד השחמה קלה. להשתמש בכפית קרושה, להעביר בייקון למגדלי נייר כדי לנקז.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מפזרים כתף חזיר עם מלח ופלפל צרוד. תגביר את החום בגובה טומדיום. עבודה ב 2 קבוצות, addpork לאותו סיר ומבשלים עד השחמה, כ 7 דקות לכל אצווה. באמצעות סלוטדספון, להעביר חזיר לקערה גדולה. Reduceheat בינוני; להוסיף שאלוט גזר לבן.מכסים את הסיר ומבשלים עד לתחילהלעתים קרובות, ערבוב מדי פעם, על 5minutes. מערבבים 3 כפיות מרווה; מערבבים 1minute.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
כתף חזירכתף חזיר
שמן זית, לקלייהשמן זית, לקלייה
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
הוסף 1/2 כוס קלבדוס, אם משתמשים; cookuntil כמעט התאדה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
5
מוסיפים מרק, סיידר, בייקון שמור, וארוחעם כל מיצים שהצטברו. מביאים לרתיחה,מגרדים את כל חתיכות משחיםעם וודנספון. להפחית את החום בינוני-נמוך; כיסוי ומבשלים עד חזיר הוא מכרז, על1 שעה 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל2 כפות ועוד 1-1/2 כפיות סירופ מייפל
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מוסיפים תפוחי אדמה ובצל פנינה לתבשיל;מכסים ומבשלים עד שהירקות הם אלמוסטנדר, כ -30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל פנינהבצל פנינה
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
7
מוסיפים תפוחים;מכסים ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים, 15 עד 20 דקות. כף שומן מפני השטח שלjuices, במידת הצורך. מערבבים חמאה וקמח קערת קמח כדי ליצור להדביק; להוסיף לסירwhisk להתמזג. מערבבים חרדל, 2 כפיות, ו 1 כף קלבדוס, אם משתמשים.מביאים לרתיחה; להפחית את החום לבינוניסימר עד מעובה, ערבוב לעתים קרובות, 2 to3 דקות. העונה לפי הטעם עם מלח וpepper. לעשות קדימה: תבשיל יכול להיעשות 1 dayahead. מגניב במקצת. מקררים uncovereduntil קר, ואז לכסות ולשמור מקורר.תבשיל מבשלים מעל חום בינוני לחימוםלפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
CalvadosCalvados
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מחלקים תבשיל בין קערות, ספרינטעם נשאר 1 כפית מרווה, ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
* סיידר תפוחים אלכוהוליים; זמין במחלקה של רוב הסופרמרקטים ובחנויות משקאות.
מרכיבים שתצטרך
סיידר תפוחיםסיידר תפוחים
ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)ליקר אגוזי לוז (מומלץ: פרנג'ליקו)
1
סיידר קשה הוא טבעישיתוף פעולה עם התבשיל. נסה את היבש, אפלי.
מרכיבים שתצטרך
סיידר קשיחסיידר קשיח
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
2
Magners (11$לכל שישייה, אירלנד).
3
בתיאבון