תבשיל בשר חזיר עם שומר ודלורית הוא ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 469 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 145 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא זנגביל טחון, יין, פלפל קאיין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זה מושלם עבור סתיו. נסו תבשיל חזיר ודל דלעת, תבשיל חזיר דלורית ותפוחים, ו תבשיל קיץ הודי: דלעת סקווש, קוקוס ונזיד עדשים (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חזיר בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים את 6 המרכיבים הבאים בקערה קטנה; מפזרים מעל חזיר, הפיכת חזיר למעיל באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בואו לעמוד 30 דקות.
4
מחממים תנור ל 350 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
שמן חום בסיר ovenproof גדול מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיף pancetta ו sauté עד תחילת חום, על 3 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר pancetta לקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
7
מוסיפים חצי חזיר לסיר; sauté עד חום, על 8 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר חזיר לקערה עם פנצ ' טה. חזור עם בשר חזיר שנותר.
מרכיבים שתצטרך
2 קורטות נדיבות של גאראם מסאלה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מוסיפים בצל ושום לסיר; מטגנים עד רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
מוסיפים נורות שומר, בריכות קצוצות וקוביות סקווש לתבשיל. מכסים ומבשלים בתנור עד חזיר וירקות במכרז, כ -30 דקות. באמצעות כף מחוררת, להעביר בשר וירקות לקערה גדולה; לכסות. מרתיחים רוטב על חום בינוני גבוה עד מעובה מספיק כדי מעיל כפית, על 25 דקות. להחזיר בשר וירקות לרוטב; מתבלים במלח ופלפל. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב 30 דקות. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
נורת שומר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוף
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
מים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
* פנצ ' טה, בייקון איטלקי נרפא במלח, זמין בשווקים איטלקיים וכמה חנויות מזון מיוחדות וסופרמרקטים.