זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 30 דקות. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 56%, וזה טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תרצה גם מתכונים כגון תבשיל צ'ילי ירוק חזיר, תבשיל חזיר צ'ילי ירוק, ו תבשיל חזיר צ'ילי ירוק.
הוראות
1
בתנור הולנדי, חזיר חום בשמן על אש בינונית מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
2
מוסיפים בצל ושום; מטגנים במשך 3-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
ניקוז.
4
מוסיפים את המים, העגבניות, הצ ' ילי, תפוחי האדמה והתבלינים; מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 45 דקות.
צ ' ילי עובד ממש טוב עם קאווה, שיראז וגרנאש. לאדומים העסיסיים האלה אין יותר מדי טאנין (חשוב למאכלים חריפים), אבל יין מבעבע כמו קאווה יכול לאלף את החום אפילו טוב יותר. טוטוס טוס קאווה עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 18 דולר לבקבוק.
טוטוס טוס קאווה
טוטוס טוס קאווה מראה ניחוחות בהירים של אפרסק, לימון ותפוז כתום, עם מגע של שוש. היין מרוכז, מישוש ודחוס בפה, בעל אופי חצוף וסלעי לטעמי ההדרים, פירות הבור והאניס שלו. מראה עושר וחיות בפה והגימור הבהיר ארוך.