אם יש לך בסביבה 55 דקות כדי לבלות במטבח, תבשיל טונה יכול להיות נהדר pescatarian מתכון לנסות. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 643 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 31 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שמנת, בצל, חלב, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 427 אוהדים. חורף יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. זה עובד היטב כמנה עיקרית. - שזה לא ניתן לאילתור. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו תבשיל פירות ים או תבשיל טונה טעים, תבשיל טונה, ו תבשיל טונה.
הוראות
1
מבשלים את האטריות וברוקולי: מחממים תנור ל 204°. בסיר גדול (6 qt), מביאים 4 ליטרים של מים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים כף מלח. חזור לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
3
הוסף אטריות. טבח חשף על חום גבוה על רתיחה מתגלגלת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4
רגע לפני הפסטה הוא אל דנטה, (מוצק אבל מבושל דרך, זמן הבישול המוקדם פחות 2 דקות), מוסיפים את הברוקולי הקצוץ לפסטה ומבשלים 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
5
מסננים במסננת ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
6
פטריות מטוגנות: בעוד הפסטה מבשלת, מטגנים את הפטריות במחבת בחום גבוה בינוני (אין צורך להוסיף חמאה או שמן, פטריות יבשלו במיץ שלהם).
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
7
כאשר פטריות ויתרו על הלחות שלהם (כ 5-10 דקות), להסיר מן החום ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
8
מבשלים את הבצל: לאחר שהפסטה נעשית ומנקזת במסננת, מחממים מחבת גדולה חסינת תנור על חום בינוני, מוסיפים 2 כפות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו
20 פרוסות זוקיני דקות
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
9
מוסיפים את הבצלים ומבשלים אותם עד שקופים.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
1
מוסיפים את תערובת הפסטה והברוקולי חזרה לסיר; מערבבים את הפטריות. מערבבים את הטונה, פחית מרק פטריות שמנת, גבינה מגוררת, חלב ושמנת.
מרכיבים שתצטרך
מרק פטריות מוקרם
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
1 כף בזיליקום טרי טחון או 1/2 כפית בזיליקום יבש
רוטב חמוציות, להגשה
דובדבני Rainier טריים, מגולענים וחצויים
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
2 כוסות גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
קלמנטינות, כל אחת
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
2
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
3
למעלה עם צ ' יפס מרוסק:
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
4
מורחים צ ' יפס כתוש על החלק העליון של התערובת.
מרכיבים שתצטרך
צ ' יפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
5
אופים: לבשל במשך 20 דקות ב 204° בתנור, עד ציפוי יש השחמה.