תבשיל טוסט צרפתי
זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם חלב, ביצים, תמצית vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 39%. נסו תבשיל טוסט צרפתי, תבשיל טוסט צרפתי, ו תבשיל טוסט צרפתי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). חמאה קלה תבנית אפייה 8x8 אינץ'.
שורה תחתונה של מחבת עם קוביות לחם. בקערה גדולה, להכות יחד ביצים, חלב, 2 כפות סוכר, מלח ווניל. יוצקים תערובת ביצים על לחם. נקודה עם מרגרינה; בואו לעמוד במשך 10 דקות.
שלב הנותרים 2 כפות סוכר עם 1 כפית קינמון ומפזרים מעל.
אופים בתנור שחומם מראש על 45 עד 50 דקות, עד העליון הוא זהב.