המתכון תבשיל טורטליני בקר איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -10 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 455 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות לאסוף תרד התינוק, סלרי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו תבשיל טורטליני איטלקי לבישול איטי, תבשיל בקר איטלקי, ו תבשיל בקר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח ו 1/2 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות (6 אונקיות) בצל מטוגן מקורי של French's® או צ'דר
2
מוסיפים בקר, כמה חתיכות בכל פעם, ומנערים לציפוי.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
3
בתנור הולנדי, בשר בקר חום ב 2 כף שמן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
4
מוציאים ומניחים בצד. באותה מחבת הקפיצו את הקישואים, הבצל, הסלרי והגזר בשמן שנותר עד שהם רכים.
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את השום, אורגנו, בזיליקום מיורן; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מחזירים בקר למחבת; מוסיפים את העגבניות, המרק, הסוכר והפלפל שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים טורטליני ותרד. מחזירים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 7-9 דקות או עד שהטורטליני רך.