המתכון תבשיל טורטליני בקר איטלקי יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 2 שעות ו -10 דקות. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 32% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה עיקרית זו כוללת 455 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן למנה. סתיו יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. ראש לחנות לאסוף תרד התינוק, סלרי, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 84%. נסו תבשיל טורטליני איטלקי לבישול איטי, תבשיל בקר איטלקי, ו תבשיל בקר איטלקי (מתכונים דומים).
הוראות
1
בשקית ניילון גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו קמח ו 1/2 כפית פלפל.
מוסיפים את השום, אורגנו, בזיליקום מיורן; לבשל 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מרז ' ורם
עד 6 לחמניות המבורגר, מפוצלות, אופציונלי
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
1 בצל אדום, קוביות קטנות
6
מוסיפים יין, תוך ערבוב כדי לשחרר חתיכות שחומות מהמחבת. מחזירים בקר למחבת; מוסיפים את העגבניות, המרק, הסוכר והפלפל שנותר. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים במשך 1-1 / 2 שעות או עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1-1/2 כוס מרק עוף
רצועת קליפת לימון
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
7
מוסיפים טורטליני ותרד. מחזירים לרתיחה. מבשלים, ללא כיסוי, במשך 7-9 דקות או עד שהטורטליני רך.