תבשיל טורקיה
תבשיל טורקיה לוקח בערך 50 דקות מתחילתו ועד סופו. , אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 6 מנות. מנה אחת מכילה 257 קלוריות , 27 גרם חלבון ו -6 גרם שומן . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . גשו לסופר וקנו ערמוני מים, שמנת מרוכזת מופחתת של מרק עוף, חזה הודו ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בסך הכל, המתכון הזה זוכה לציון מעולה של 80% . קדירת הודו , קדרת הודו ותבשיל הודו דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
בקערה גדולה מערבבים את ששת המרכיבים הראשונים; לְהַפְרִישׁ.
בסיר קטן מערבבים את המרק, החלב, 1/2 כוס גבינה, יין, מיץ לימון ומלח. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד לקבלת תערובת חלקה ומחוממת.
יוצקים על תערובת הודו; לזרוק למעיל.
העבר ל-2-Qt. תבנית אפייה מצופה בספריי בישול. למעלה עם קוביות לחם.
אופים, ללא כיסוי, ב-375 מעלות למשך 25 דקות.
מפזרים את שארית הגבינה; אופים 5 דקות יותר או עד שהגבינה נמסה.