זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל סינטה ופורטובלו, תבשיל סינטה מעושן עם כופתאות גרגיר הנחלים, ו סינטה וירקות מוקפץ.
הוראות
1
מחממים תנור הולנדי על חום בינוני גבוה.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
2
מפזרים סטייק עם מלח ופלפל; מעיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפל
תרסיס בישול
סטייק.
3
הוסף סטייק למחבת; לבשל 2 דקות או עד השחמה, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
סטייק.
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
מוסיפים ירקות מבושלים, הבא 3 מרכיבים, 3 כפות מים, רוטב ווסטרשייר, וגרגרי בויון; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים חום, ומבשלים 12 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב ווסטרשייר
גרגרי בוליון
ירק
מים
5
שלב עמילן תירס הנותרים 1 כף מים; מערבבים קטשופ עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
עמילן תירס
קטשופ
מים
6
מוסיפים תערובת קטשופ לתערובת סטייק; מביאים לרתיחה. לבשל, ערבוב כל הזמן, 1 עד 2 דקות או עד מעובה מעט.
סטייק יכול להיות מזווג עם מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Maddalena מרלו. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 19 דולר.