תבשיל כבש ובמיה
תבשיל כבש ובמיה יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. מנה אחת מכילה עד 28 גרם חלבון 13 גרם של שומן, וסך הכל 503 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לכו לחנות ותביאו מלח ופלפל, אורז, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 5 דקות. . , שהוא מוצק. נסו במיא (כבש או בקר ונזיד במיה), Mia Bamian ערבית כבש ונזיד במיה, ו נזיד הבמיה של נאג'ואה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד שקוף.
מוסיפים את הכבש הקוביות ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים. העונה עם כמון, מנטה, כורכום ורוזמרין. מבשלים עוד 5 דקות.
מוסיפים את עגבניות חתוכות לקוביות, רסק עגבניות ובמיה.
מערבבים את מיץ לימון ומים, ומערבבים למחבת. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות.
בינתיים, להמיס את החמאה בסיר על אש בינונית.
מוסיף את האטריות ביצים, וטגן עד קלוי.
יוצקים את מרק העוף והמים, ומביאים לרתיחה. מערבבים באורז, מכסים ומבשלים על אש נמוכה עד שהאורז רך, כ -15 דקות. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים בשמן זית לפני ההגשה.
מגישים את תבשיל הטלה מעל פילאף האורז.