תבשיל כופתאות בשר ותפוחי אדמה
תבשיל בשר ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 327 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 16 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. אם יש לך מים, בצל, מרק פטריות שמנת קלאסיקות ירקות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. נסו תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל כופתאות, ו תבשיל עוף וכופתה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 204°. במחבת 12 אינץ', לבשל בשר בקר, בצל, פטריות ומלח על חום בינוני, ערבוב מדי פעם, עד בשר חום.
בעוד בשר מתבשל, בסיר 2 ליטר, מים חמים וחמאה לרתיחה; להסיר מחום. מערבבים תפוחי אדמה יבשים ושמנת חמוצה.
בואו לעמוד 1 דקה, ואז לערבב במרץ עד חלקה. מערבבים ב 2/3 תערובת ביסקוויק כוס, עירית וביצה.
מסננים תערובת בקר. מערבבים 3 כפות ביסקוויק לערבב לתוך מרק. מערבבים תערובת מרק, ברוקולי וקטשופ לתוך תערובת בשר בקר.
חום לרתיחה. מרתיחים חשפו 1 דקה.
יוצקים לתוך תבשיל ungreased 3 ליטר. לגרוף תערובת כופתאות תפוחי אדמה סביב קצה התבשיל.
אופים חשפו 25 עד 30 דקות או עד כופתאות הם חום זהוב בהיר.