תבשיל כופתאות תפוחי אדמה
תבשיל כופתאות תפוחי אדמה עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו פלפל, מלח, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular מעולה של 25%. מתכונים דומים: תבשיל כופתאות תפוחי אדמה, תבשיל כופתאות בשר ותפוחי אדמה, ו תבשיל כופתאות.
הוראות
בקערה בינונית, מערבבים יחד את פירה, 1 קמח כוס, ביצים, מלח ופלפל עד מעורבב היטב. כף לתוך שקית ניילון נקייה.
מביאים 5 ליטרים של מים לרתיחה בסיר גדול. התאם את החום כך שהמים רותחים בעדינות רבה.
חותכים פתח קטן בפינה של השקית, וסוחטים החוצה כופתאות לתוך המים, חיתוך עם מספריים במרווחי 1 אינץ'.
תנו לכופתאות להתבשל חשופות עד שהן צפות למעלה.
הסר עם כפית מחוררת, ומניח בתבנית אפייה 2 ליטר. תתחמם.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). ממיסים חמאה במחבת על אש בינונית.
מטגנים בצל בחמאה עד רך. להתמזג 2 כפות קמח עד חלקה.
יוצקים שמנת ומרק, ומבשלים, ערבוב כל הזמן עד מעובה.
הסר מהחום ומערבבים במחצית גבינת פרמזן וחצי של Jarlsberg עד חלקה.
יוצקים מעל כופתאות בצלחת.
מפזרים גבינות שנותרו מעל.
אופים שנחשפו במשך 45 דקות בתנור שחומם מראש, עד שהחלק העליון הוא חום זהוב ורוטב מבעבע.