תבשיל כרישה הולנדי
תבשיל כרישה הולנדי נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 444 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 22 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. אם יש לך בצל, פלפל, בשר טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החלב אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות שביל החלב נושכות כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 10 דקות. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מתכונים דומים: תבשיל בשר וכרישה, תבשיל נקניק וכרישה, ו תבשיל כרישה אפוי.
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מביאים סיר גדול של מים מלוחים לרתיחה, ומבשלים תפוחי אדמה עד רך אבל מוצק, על 15 דקות.
מסננים תפוחי אדמה, ומעבירים לקערה בינונית. מחית יחד עם חלב.
מניחים כרישה בסיר בינוני עם מספיק מים כדי לכסות, ולהביא לרתיחה. מבשלים 10 דקות, או עד מכרז.
במחבת בינונית על חום בינוני, לבשל ולערבב את הבשר הטחון עד חום שווה.
מערבבים את הבצל, פלפל אדום, ופלפל ירוק. מתבלים עם פלפלים ירוקים ורוטב סויה. המשיכו לבשל ולערבב עד שהירקות יהיו רכים.
בתבנית אפייה בינונית, מערבבים פירה, כרישה ותערובת בקר טחון.
מפזרים גבינת צ ' דר, העליון עם בשר חזיר.
אופים 25 דקות בתנור שחומם מראש, עד תוסס מעט השחמה.