תבשיל נקניק ועוף
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל נקניק ועוף קסולה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם יש 543 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 26 גרם של שומן למנה. אם יש לך שעועית צפונית מדהימה, עגבניות משומר, תערובת לחם תירס חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. נסו תבשיל נקניק ועוף, שלוש שעועית + נקניק עוף קאסולה, ו קסולה עוף ונקניקיות עם קינואה קשת (מתכונים דומים).
הוראות
לבשל נקניק ב 2 1/4-ל 3-ליטר מחבת ovenproof מעל חום בינוני 8 דקות או עד השחמה.
הסר נקניק ממחבת, ולנקז על מגבות נייר, הזמנת טפטוף במחבת. תניח בצד את הנקניק.
מבשלים עוף בטפטופים חמים במחבת מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד חום.
להחזיר נקניק למחבת עם עוף. מערבבים בשעועית ו -3 המרכיבים הבאים. מביאים לרתיחה.
מערבבים יחד תערובת לחם תירס ו 2/3 כוס מים.
יוצקים באופן שווה על תערובת נקניק חם במחבת.
אופים ב 400 במשך 30 עד 35 דקות או עד הזהב.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו מרתה לבן חמאה Cornbread
לערבב. כמו כן השתמשנו במחבת Le Creuset 2 1/4-quart (8 1/2-inch קוטר x 3-inch-deep) צלחת בדיקה אחת ו-hand-me-down 3-quart (10-inch-קוטר x 3-inch-deep) מחבת ברזל יצוק בבדיקה אחרת. שני המחבתות עבדו מצוין.