תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר
תבשיל נקניקיות ארוחת בוקר יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 688 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן כל אחד. אם יש לך לחם, ביצים, גבינת צ'דר, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו תבשיל נקניק וביצה לארוחת בוקר, תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר, ו תבשיל נקניקיות לארוחת בוקר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה; מבשלים ומערבבים את הנקניק במחבת החמה עד מתפורר, משחים באופן שווה, וכבר לא ורוד.
לנקז ולהשליך כל גריז עודף. משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מורחים את קוביות הלחם לתוך המנה המוכנה; מפזרים את הנקניק השחום ואת גבינת צ ' דר.
מקציפים את הביצים בקערת ערבוב עד חלקה; מוסיפים את המלח, אבקת חרדל, ו 2 כוסות חלב לטאטא עד מעורבב באופן שווה.
יוצקים את תערובת הביצים על קוביות הלחם. מכסים ומקררים בין לילה.
מחממים תנור ל 300 מעלות F (150 מעלות C).
לטאטא יחד את הקרם של מרק פטריות וחלב 1/2 כוס; לשפוך על התבשיל.
אופים בתנור שחומם מראש עד מוצק וחום זהוב, על 1 1/2 שעות.