קושיבינוני
מוכן ב40 דק.
מנות6
ציון בריאות8
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

תבשיל סקווש קיץ

תבשיל סקווש קיץ
תבשיל סקווש קיץ דורש בערך 40 דקות מתחילתו ועד סופו. מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.59 דולר למנה. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 7 גרם חלבון, 18 גרם שומן, ובסך הכל של 338 קלוריות. אם יש לכם דלעת קיץ פטיפנית, מי קרח קערה, מלח ופלפל, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 54 אנשים מצאו שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זול למדי עבור הרביעי ביולי. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 61%. הציון הזה די טוב. מתכונים דומים: תבשיל סקווש קיץ, תבשיל סקווש קיץ, ו תבשיל סקווש קיץ.

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
לקלף לחתוך סקווש לקוביות. מרתיחים עד שהם רכים, בערך 5 עד 7 דקות, ומסננים. בצל חום, שום ופטרוזיליה ב -2 כפות חמאה מתובלת במלח ופלפל. משרים לחם במי קרח וסוחטים; קוצצים דק.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
בצל צהובבצל צהוב
מיםמים
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
שוםשום
סקוושסקווש
לחםלחם
3
מוסיפים לתערובת הבצל והשום; מבשלים תוך ערבוב במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים דלעת סחוטה ומבשלים 2 עד 3 דקות נוספות תוך ערבוב.
מרכיבים שתצטרך
סקוושסקווש
5
מסירים מהאש. מקציפים ביצה ומוסיפים, ומאפשרים לה לספוג לתערובת. מתבלים במלח ופלפל, במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ביצהביצה
6
מניחים בתבנית תבשיל או בתבנית אפייה. מכסים למעלה עם פירורי קרקר נקודה עם החמאה הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
פירורי קרקרפירורי קרקר
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
אופים 20 עד 25 דקות, עד שהפירורים משחימים.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
8
הערה של קוק: אתה יכול לקרר את המנה הזאת עד 2 ימים לפני האפייה, אבל אתה צריך להוסיף את פירור הלחם ציפוי ממש לפני שאתה אופים.
מרכיבים שתצטרך
לחםלחם
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור