תבשיל עגבניות קיץ
את תבשיל עגבניות הקיץ הזה ניתן להכנה בכ-35 דקות . שומרים על הגזרה שלכם? מתכון צמחוני זה, ללא גלוטן ולקטו-אובו, מכיל 172 קלוריות , 8 גרם חלבון ו -13 גרם שומן למנה. תמורת דולר אחד למנה , מתכון זה מכסה 11% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מכיל 4 מנות. הוא מתאים היטב כמתכון ראשוני. אם יש לכם מיונז, מלח ופלפל, עגבניות בשלות ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. יום העצמאות האמריקאי יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. 18 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. הוא מובא אליכם על ידי Allrecipes. בסך הכל, מתכון זה מקבל ציון טוב של 57% . אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהבו גם מתכונים כמו לחם ריקוטה קיץ עם מלפפון, עגבנייה ובצל ירוק , פסטה עגבניות, בזיליקום ומוצרלה קלה וטעימה לערב קיץ חם , ותבשיל טונה עגבניות מיובשות וארטישוק .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות פרנהייט (175 מעלות צלזיוס).
מניחים שכבה של פרוסות עגבניות בתבנית אפייה בגודל 20x20 ס"מ.
מורחים שכבה דקה של מיונז על העגבניות ומפזרים כרבע מגבינת הצ'דר, מלח ופלפל. חוזרים על השכבות ומסיימים עם שאר הגבינה המגוררת.
אופים עד שהעגבניות מתרככות והגבינה נמסה ומבעבעת, 20 עד 25 דקות.