את המתכון של תבשיל עוף אורז בר ניתן להכין תוך כ-45 דקות . מתאים ל-6 ומחירו 1 מנות.4 דולר למנה. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -19 גרם חלבון , 16 גרם שומן ובסך הכל 362 קלוריות . אדם אחד ניסה ואהב את המתכון הזה. הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לסתיו . אם יש לך פתיתי פטרוזיליה, חמאה, חלב ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול להכין את זה. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. עם ציון ספונקולרי של 42% , המנה הזו מוצקה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם קדירת עוף ואורז בר , קדרת עוף ואורז בר , ותבשיל עוף ואורז בר .
הוראות
1
מכינים את האורז לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת קטנה מטגנים את הבצל, השקדים והפטרוזיליה בחמאה במשך 4-5 דקות או עד שהבצל רך והשקדים קלויים קלות.
מרכיבים שתצטרך
בצל קצוץ מגורר
בשר בקר טחון (רצוי בגידול טבעי)
(השתמש פחות אם הנקניק מלוח)
1 קילו פסטה בייבי מעטפת, מבושלת אל דנטה
(ras El Hanout)
ציוד שתשתמש בו
(9 אינץ') קרום פאי בצלחת עמוקה, אפוי חלקית ומקורר
2
בקערה גדולה מערבבים את הקמח, החלב, המרק, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים פנימה את העוף, האורז והירקות.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חזיר עבות (בערך
2 עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים
שרימפס ענק
חבילת אפונת צרור, מופשרת או פחית אחת (15-1/2 אונקיות) אפונה שחורת עיניים, סחוטה
נקניק מרווה בתפזורת
חלב, כמות תלויה במותג פודינג, לוח סימון על הקופסה
(ras El Hanout)
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 עד 2 כפיות תבלין פאי דלעת
3
יוצקים לתוך 13 אינץ' משומן. x 9 אינץ'. תבנית אפייה (התערובת תהיה דקה).
ציוד שתשתמש בו
זיגוג תותים ללא סוכר
4
אופים, ללא כיסוי, ב-425 מעלות למשך 30-35 דקות או עד שהוא מבעבע וזהוב.