הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם תפוחי אדמה, ירכיים עוף, גזרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת בטטה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . עם כפית מתכונים דומים: תבשיל כבש בסגנון ספרדי עם פלפלים אדומים קלויים, תבשיל עוף ספרדי עם מנצ'גו פולנטה, ו סלט עוף בסגנון ספרדי.
הוראות
1
מחממים שמן זית בסיר גדול על חום בינוני-גבוה. מערבבים בצל ושום, מבשלים עד הבצל התרכך והפך שקוף.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
שום
בצל
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
2
יוצקים עגבניות, שעועית גרבנזו ומים; מתבלים בפפריקה, פתיתי פלפל אדום, מלח ופלפל. מערבבים גזר ותפוחי אדמה, ולאחר מכן מניחים ירכיים עוף לצד העור על גבי הירקות.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי פלפל אדום
ירכיים עוף
חומוס
ירק
תפוח אדמה
עגבנייה
גזר
פפריקה
פלפל
מים
מלח
3
מביאים לרתיחה על חום גבוה, ואז להפחית את החום בינוני, לכסות, ומבשלים עד העוף הוא רך, על 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
4
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
5
הסר עוף מן התבשיל ולהניח בצד. מערבבים בפרוסות צ ' וריסו, ואז לשפוך את התבשיל לתוך צלחת אפייה זכוכית.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלם
צ ' וריסו
תבשיל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפיית זכוכית
6
מניחים את ירכי העוף למעלה, עור כלפי מעלה.
מרכיבים שתצטרך
ירכיים עוף
7
אופים בתנור שחומם מראש עד התבשיל התעבה ועור העוף פריך, כ -15 דקות.