תבשיל עוף ברביקיו מבושל איטי
המתכון מתבשיל ברביקיו עוף תבשיל יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-6 שעות ו-40 דקות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 24 גרם של שומן, וסך הכל 731 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום האב. אם יש לך סיידר תפוחים, שמן canolan, חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. נסו עוף ברביקיו מתבשל לאט, ברביקיו גרוס עוף מהתנור או בישול איטי, ו כריכי עוף צלויים עם כיריים איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
תרסיס 5-6 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול. במחבת 10 אינץ', שמן קנולה חום בינוני גבוה. מבשלים עוף בשמן עד חום.
מניחים בצל בסיר איטי. למעלה עם עוף, רוטב ברביקיו, סיידר, בורבון, סוכר חום ורוטב ווסטרשייר. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 6 עד 8 שעות. תשתמש במזלג כדי לפרק עוף.
מחממים תנור ל 400 ° F. הפוך את הבלילה לחם תירס לפי ההוראות על שקיות.
מניחים עוף ורוטב במחבת ברזל יצוק 10 אינץ'; מערבבים תירס. למעלה עם בלילת לחם תירס.
אופים 15 עד 20 דקות או עד לחם תירס מתחיל חום על גבי.