קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות8
מגזין

תבשיל עוף (דורו ווט)

תבשיל עוף (דורו ווט)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף (Doro Wett). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 740 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם זנגביל, עוף, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. מתכונים דומים: Doro Wot (תבשיל עוף אתיופי), דורו אנחנו לא, ו Doro Wat מ ' האוכל המתובל הטוב ביותר בעולם.

הוראות

1
מערבבים את הבצל, קמצוץ מלח, וחצי מהחמאה המתובלת בתנור הולנדי או בסיר עמוק גדול אחר על אש נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם זהובים, על 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
2
מוסיפים את החמאה הנותרת, את ההל, פלפל שחור, ציפורן, שום, זנגביל וברברה ומבשלים עד הבצל לרכך ולקחת על צבע התבלינים, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
BerbereBerbere
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שמיר טרי, מרוטשמיר טרי, מרוט
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
3
מוסיפים 2 כוסות של ציר העוף ורגלי העוף והירכיים, מביאים להתבשל, ומבשלים במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
רגל עוףרגל עוף
4
מוסיף את מלאי העוף 1/2 כוס הנותרים ואת היין, להחזיר לרתיחה, ומבשלים במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
6
מערבבים בעדינות את מיץ הסיד והביצים ומבשלים עוד 5 דקות. הרוטב יהיה רפוי ומרק. מתבלים במלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
7
Reprinted with permission from The Soul of a New Cuisine: A Discovery of the Foods and Trustes of Africa by Marcus Samuelsson. © 2006 John Wiley & Sons, Inc.