תבשיל עוף (דורו ווט)
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף (Doro Wett). מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, ויש בו בסה"כ : 740 קלוריות, 61 גר' של חלבון, ו 49 גרם של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לכם זנגביל, עוף, הל טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב ההל הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות הל כקינוח. מתכונים דומים: Doro Wot (תבשיל עוף אתיופי), דורו אנחנו לא, ו Doro Wat מ ' האוכל המתובל הטוב ביותר בעולם.
הוראות
מערבבים את הבצל, קמצוץ מלח, וחצי מהחמאה המתובלת בתנור הולנדי או בסיר עמוק גדול אחר על אש נמוכה. לבשל, ערבוב מדי פעם, עד הבצלים הם זהובים, על 15 דקות.
מוסיפים את החמאה הנותרת, את ההל, פלפל שחור, ציפורן, שום, זנגביל וברברה ומבשלים עד הבצל לרכך ולקחת על צבע התבלינים, על 10 דקות.
מוסיפים 2 כוסות של ציר העוף ורגלי העוף והירכיים, מביאים להתבשל, ומבשלים במשך 15 דקות.
מוסיף את מלאי העוף 1/2 כוס הנותרים ואת היין, להחזיר לרתיחה, ומבשלים במשך 10 דקות.
מוסיפים את חזה העוף ומבשלים במשך 20 דקות.
מערבבים בעדינות את מיץ הסיד והביצים ומבשלים עוד 5 דקות. הרוטב יהיה רפוי ומרק. מתבלים במלח לפי הטעם.
Reprinted with permission from The Soul of a New Cuisine: A Discovery of the Foods and Trustes of Africa by Marcus Samuelsson. © 2006 John Wiley & Sons, Inc.