תבשיל עוף ואורז מוקרם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל תבשיל עוף ואורז שמנת. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 302 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם מרגרינה, שליש פחות מלח עוף בטעם אורז ותערובת ורמיצ'לי, מרגרינה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז שמנת, תבשיל אורז פטריות עוף מוקרם, ו תבשיל קארי קטיפתי קל עם עוף ואורז.
הוראות
לבשל אורז לערבב במחבת nonstick גדול על פי הוראות החבילה, באמצעות 1 כף מרגרינה 2 1/4 כוסות מים חמים.
הסר תערובת ממחבת; להפריש. נגב מחבת עם מגבת נייר.
מעיל המחבת עם ספריי בישול, ומניחים על חום גבוה עד חם.
מוסיפים עוף, פטריות, ואבקת שום; מטוגנים 6 דקות או עד שהעוף מאבד את צבעו הוורוד.
מערבבים תערובת אורז, תערובת עוף, שמנת חמוצה, פלפל ומרק בקערה; מערבבים היטב. תערובת כפית לתוך תבשיל 2 ליטר מצופה ספריי בישול.
מערבבים היטב פירורי קרקר, מרגרינה ופרג; מערבבים היטב ומפזרים על תערובת עוף.
אופים ב 350 במשך 35 דקות או עד מחומם היטב.
הפוך מראש טיפים: אתה יכול להרכיב את התבשיל לפני הזמן, השמטת תערובת קרקר פירור; כיסוי וצינה במקרר או להקפיא (הפשרה תבשיל קפוא לילה במקרר).
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר 30 דקות; למעלה עם תערובת קרקר פירור, ואופים לפי ההוראות.