המתכון ברביקיו עוף ותבשיל שעועית יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-1 שעה ו -45 דקות. מנה אחת מכילה 535 קלוריות, 44 גרם חלבון ו 7 גר' של שומן. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. זה יהיה להיט בחג היום האב שלך. גשו לסופר וקנו תפוחי אדמה, שעועית, שעועית, שעועית קנליני ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. נסו בשר ברביקיו, בייקון, תבשיל שעועית, תבשיל עוף ברביקיו, ו תבשיל קינואה עוף ברביקיו (מתכונים דומים).
הוראות
1
תנור חום עד 375°f. spray 2 ליטר תבשיל עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חותכים כל ירך עוף ל 4 חתיכות. בתבשיל, מערבבים עוף ומרכיבים שנותרו מלבד תפוחי אדמה שרוך.
מרכיבים שתצטרך
מקלות תפוחי אדמה
פנצ'טה או גונסיאלה, חתוכים לאלות דקות או קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3
מכסים ואופים 1 שעה, ערבוב פעם אחת. לחשוף תבשיל; מערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
אופים חשף 25 עד 30 דקות יותר, ציפוי עם תפוחי אדמה שרוך במשך 10 דקות האחרונות, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
יין זינפנדל ורוזה הם הבחירה הראשונה שלי לברביקיו. רוזה מרעננת בטמפרטורות חמות ומשלימה רטבים ומתובלים ומתובלים. זינפנדל היא בחירה קלאסית של יין אדום לברביקיו, במיוחד לצלעות חזיר ובשר בקר. Deloach נשכח Vines זינפנדל עם 4.9 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 8 דולר לבקבוק.