תבשיל עוף חלפיניו
אם יש לכם תרד, לקשט: בצל ירוק, עוףוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 55%. נסו תבשיל עוף חלפיניו פופר, תבשיל עוף חלפיניו פופר, ו תבשיל חלפיניו פופר דל פחמימות שאריות הודו (או עוף) (מתכונים דומים).
הוראות
מסננים תרד היטב, לחיצה בין מגבות נייר.
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל קצוץ, בצל ירוק, jalapeo; לטגן עד רך.
הסר מחבת מחום; מערבבים תרד, מרק, שמנת חמוצה וכמון טחון.
שכבה מחצית כל צ 'יפס טורטייה, עוף, תערובת תרד, וגבינה קל משומן 13 - x 9 אינץ' צלחת אפייה. חזור על שכבות, המסתיימות בתערובת תרד.
אופים ב 350 במשך 10 דקות; מפזרים באופן שווה עם גבינה נותרת, ואופים 10 דקות יותר או עד גבינה מותכת.
הערה: למטרות בדיקה בלבד, השתמשנו בדוריטוס גבינת נאצ ' ו.