תבשיל עוף ים תיכוני
צריך ללא גלוטן, חלב חינם, ומנה צדדית ראשונית? תבשיל עוף ים תיכוני יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 10 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 1 מנות. אם יש לך עגבניות, יין, שמן זית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: תבשיל עוף ואורז ים תיכוני, תבשיל ריגטוני ים תיכוני, ו תבשיל ירקות ים תיכוני.
הוראות
חותכים עגבניות לחתיכות קטנות.חצי קפסיקום, להסיר זרעים לחתוך כל אחד לשמונה חתיכות.לשטוף וחצי פטריות.
מחממים שמן סיר על חום בינוני חתיכות עוף חום במשך כ 1 דקה כל צד.
מוסיפים בצל, שום ותימין למחבת ועל טיגון מערבבים חום בינוני במשך כ 2 דקות.
להוסיף קפסיקום ומטגנים מערבבים במשך כ 2 דקות.
מוסיפים עגבניות ומערבבים היטב לפני הוספת יין, פטריות, זיתים חתיכות עוף.מתבלים עם מעט מלח ופלפל ומביאים לרתיחה.לכסות ולבשל במשך כ -20 דקות.רגע לפני ההגשה מערבבים בבזיליקום.
מגישים עם אורז מאודה או ירקות.