לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל עוף עליון. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. גשו לסופר וקנו פטריות, פלפל, תערובת מלית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה עליון, ברוקולי תבשיל העליון, ו תבשיל תפוחי אדמה עליון.
הוראות
1
בסיר גדול שלבו את המרק, התפוח והצימוקים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-4 דקות או עד שהתפוח רך. מערבבים בתערובת חמאה ומילוי.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות פטריות טריות פרוסות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות.
3
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים את העוף, הפטריות והבצל בשמן על אש בינונית עד שהעוף כבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק