תבשיל עוף עליון
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו תבשיל עוף עליון. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.16 דולר למנה. מנה אחת מכילה 464 קלוריות, 26 גרם חלבון, ו 20 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. מתכון זה מן הטעם של הבית יש 1 אוהדים. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה. גשו לסופר וקנו פטריות, פלפל, תערובת מלית, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קאפקייקס תירס ממתקים כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 60%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: תבשיל תפוחי אדמה עליון, ברוקולי תבשיל העליון, ו תבשיל תפוחי אדמה עליון.
הוראות
בסיר גדול שלבו את המרק, התפוח והצימוקים. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, במשך 3-4 דקות או עד שהתפוח רך. מערבבים בתערובת חמאה ומילוי.
מסירים מהאש; מכסים ומניחים לעמוד 5 דקות.
מפזרים עוף במלח ופלפל. במחבת גדולה מבשלים את העוף, הפטריות והבצל בשמן על אש בינונית עד שהעוף כבר לא ורוד.
מוסיפים שום; מבשלים 1 דקה יותר.
מסירים מהאש. מערבבים שמנת חמוצה ומרק.
העברה ל-13 אינץ'. איקס 9-אין. תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
שכבה עם תערובת ברוקולי ומילוי.
אופים, ללא כיסוי, ב 350 ל 20-25 דקות או עד מחומם דרך.